http://static.infoturism.ro/poze-hotel/voe4Pr5Z47371.jpg

Balkan Hellas 3*

Aparthotelul (unitate de cazare in regim de self-catering/ autogospodarire) este situat in centrul statiunii Leptokarya, langa parcul central, cu locuri de joaca pentru copii. Transport din Oradea cu autocar.

Balkan Hellas 3*

 

Leptokarya este una dintre cele mai cunoscute localitati ale Rivierei Olimpice a Greciei, deseori comparata cu cornul abundentei, deoarece aici se gasesc toate elementele indispensabile unei vacante linistite. Aici veti gasi cafenele, patiserii si taverne, amplasate de-a lungul plajei, magazine cu suveniruri, supermarket-uri bine aprovizionate, discoteci si cluburi de seara. Plaja in regiune este pietroasa-nisipoasa, amenajata, iar marea calma si limpede. Deasupra orasului se vede Muntele Olimp, care confera statiunii un microclimat ideal. Leptokarya este locul ideal de odihna, dar si un orasel fermecator in care va veti putea bucura de spiritul grecesc si traditiile locale. Saptamanal (in fiecare marti), in centrul orasului, se organizeaza un targ in care veti putea achizitiona legume, fructe, delicatese si diverse alte produse direct de la producatorii locali.

 

Excursii optionale recomandate (se organizeaza de catre agentia locala partenera) : Excursie la Manastirile de la Meteora, Croziera la Insula Skiathos, Excursie la Salonic, Excursie la Muntele Olimp, Excursie la Atena, Seara Greceasca.

 

Cel mai important loc pentru oaspetii nostri este Aparthotelul Balkan Hellas, in care sunt organizate petreceri cunoscute in toata regiunea.

 

 

APARTHOTEL BALKAN HELLAS ***

De ce Aparthotel Balkan Hellas:

-          Singurul aparthotel cu piscina si curte interioara

-          Sezlonguri langa piscina – gratuit

-          Ideal pentru grupuri de prieteni

-          Petreceri organizate

-          Acces la internet wireless - gratuit

Localizare: Aparthotelul (unitate de cazare in regim de self-catering/ autogospodarire) este situat in centrul statiunii Leptokarya, langa parcul central, cu locuri de joaca pentru copii. In apropiere se afla gara (de unde aveti acces direct catre Salonic, Katerini, Nei Pori) si o statie de autobuz, care permit fiecaruia organizarea timpului liber. Distanta pana la plaja este de 200 m, dar se poate ajunge la plaja si pe strada comerciala principala (aprox.400 m).

Studio-uri : studio pentru 2, 3, 4 persoane, cu anexa la minibucatarie (chicineta) dotata cu ustensilele de baza, baie, aer conditionat (contra cost), balcon sau terasa. In studiouri turistii se ocupa singuri de pastrarea curateniei, achizitionand produsele necesare pentru aceasta si nu au la dispozitie prosoape sau alte obiecte de igiena.

Dotarea aparthotelului: curte interioara cu piscina, o piscina mai mica pentru copii, pool bar, sezlonguri langa piscina (gratuit), restaurant, o sala cu semineu, receptie, ascensor.

Aerul conditionat (optional): se plateste la receptie ( 5€/zi/camera)

TARIFE VARA 2014

Data plecarii

Tarif de catalog - VARA 2014 - 7 nopti cazare fara masa - EUR/pers

3-Jun

75

6-Jun

90

10-Jun

105

13-Jun

105

17-Jun

130

20-Jun

130

24-Jun

140

27-Jun

140

1-Jul

145

4-Jul

145

8-Jul

155

11-Jul

155

15-Jul

155

18-Jul

155

22-Jul

155

25-Jul

155

29-Jul

165

1-Aug

165

5-Aug

165

8-Aug

165

12-Aug

165

15-Aug

165

19-Aug

165

22-Aug

165

26-Aug

155

29-Aug

155

2-Sep

135

5-Sep

135

9-Sep

125

12-Sep

125

16-Sep

115

19-Sep

115

23-Sep

85

26-Sep

85

30-Sep

55

 

Tariful include:

7 nopti cazare (loc in camera DBL) fara masa la Aparthotel Balkan Hellas sin Leptokaria

Reprezentant vorbitor de limba romana la agentia partenera din Leptokaria.

Optional, supliment de transport cu autocarul Romania- Grecia- Romania

Plecari saptamanale in fiecare marti si vineri din urmatoarele orase:

- Cluj Napoca, Turda, Alba Iulia, Aiud, Deva, Sebes - 75 EUR/persoana
-
Baia Mare (NOU!!!), Satu Mare (NOU !!!), Oradea, Arad, Timisoara – iesire garantata prin Serbia - 75 EUR/persoana
- Sibiu, Brasov, Ploiesti, Campina, Bucuresti - 55 EUR/persoana

Pentru transfer din Tg Mures, se percepe un supliment de transport de 10 EUR / pers.

Tariful nu include: asigurarea medicala (cu posibilitatea incheierii la agentie), excursii facultative si alte cheltuieli personale.

Optional– supliment de cina – pachet 7 cine – 50 EUR/persoana

(Cina se serveste la restaurantul Aparthotelului Balkan Hellas sau la o taverna locala)

Reduceri :

Infantii (0-2 ani) cazati in camera cu 2 adulti beneficiaza de gratuitate (la cazare si la transport)

Copiii cu varsta intre 2-11 ani (cazare in camera cu 2 adulti) beneficiaza de un tarif special : 40 EUR/copil (tarif special copil 7 nopti cazare fara masa) si 40 EUR/copil (tarif special bilet autocar Romania-Grecia- Romania)

A treia si a patra persoana dintr-o camera tripla sau qpl are reducere de 20% din tariful pentru locul in camera DBL (7 nopti cazare fara masa)

http://static.infoturism.ro/poze-hotel/voe4Pr5Z47371.jpg 
http://amfostacolo.ro/FOTO/GENUINE/d006/6511/10361_x6511_2.jpg 
http://amfostacolo.ro/FOTO/GENUINE/d006/6511/10361_x6511_3.jpg 
 

 

 

INFORMATII IMPORTANTE

 

-In cazul transportului cu autocarul, se accepta un bagaj de max. 20 kg/pers in cala si max. 5 kg bagaj de mana in autocar.

-In cazul in care nu se indeplineste numarul minim de persoane pentru transport direct cu autocarul dintr-un oras aflat in oferta atasata, agentia isi rezerva dreptul de a organiza transfer cu microbuz/ autoturism (respectand normele legislative in vigoare) pana la punctul de imbarcare al grupului la autocar (cel mai apropiat oras de pe ruta autocarului)

-Nerealizarea programului turistic, sau realizarea defectuoasa din vina unor turisti, nu atrage raspunderea agentiei

-Cazarea in camere se va face dupa ora 14:00 (sau mai devreme, in functie de disponibilitatea camerelor), iar in ziua terminarii sejurului camerele se vor elibera la ora 10:00 (cu depozitarea bagajelor in cadrul hotelului).

-Turistii beneficiaza de asistenta turistica in statiunile din Grecia la agentia locala partenera.

-Agentia nu raspunde in cazul in care autoritatile de trecere a frontierei nu permit trecerea frontierei de catre anumiti turisti, din motive individuale.

- Cetatenii de alte nationalitati decat cea romana sunt obligati sa se informeze asupra regimului vizelor si sa obtina documentele necesare calatoriei in functie de tara de destinatie si tarile de transit.

-Turistii vor calatori in Grecia cu carte de identitate sau pasaport valabil , minorii sub 14 ani trebuie sa aiba pasaport.Minorii neinsotiti de ambii parinti vor avea asupra lor declaratie notariala data de parintele/parintii lipsa in favoarea majorului insotitor ; majorul insotitor trebuie sa aiba cazierul judiciar de la politie asupra lui. ) .

-Conditiile de reziliere a contractului de prestari servicii turistice sunt precizate in contractul inchiat cu agentia.Pentru a preintampina eventualele neplaceri va recomandam incheierea asigurarii storno odata cu incheierea contratului la agentie.

-Eventualele reclamatii referitoare la conditiile de cazare, sau orice alte nemultumiri legate de desfasurarea programului, se vor face in timp util,direct la agentia partenera locala; datele referitoare la excursiile optionale sunt informative. Zilele in care acestea se efectueaza precum si detaliile de organizare vor fi furnizate de catre agentia locala partenera.

 

 vouchere Romania