Hotel Intim 3*

Hotel Intim (fostul hotel Scoica) beneficiaza de o pozitionare foarte buna, fiind construit la doar 30 de metri de plaja, in dreptul "Epavei".

Hotel Intim 3*

Adresa: Str.Pescarului, Costinesti, jud.Constanta

Situare: Hotel Intim (fostul hotel Scoica) beneficiaza de o pozitionare foarte buna, fiind construit la doar 30 de metri de plaja, in dreptul "Epavei".
 
Dotari generale: 44 camere dotate cu aer conditionat, restaurant, terasa, curte interioara, bar-de-zi, parcare gratuita;

Dotari camere: mobilierul este nou, baie cu dus in fiecare camera, aer conditionat, televizor, cablu tv, frigider, balcon normal sau frantuzesc.

Serviciile de masa: se acorda in restaurantul propriu – servire a la carte prin Card valoric. Mic Dejun – 20 lei/pers/zi, Pensiune Completa – 80 lei/pers/zi (se adauga comisionul agentiei).

Facilitati copii: Copilul cu varsta cuprinsa intre 0 - 11.99 ani, insotit de 2 adulti, va fi cazat gratuit in camera dubla cu cei doi adulti, cu conditia cazarii in acelasi pat cu adultii, iar la masa achita 50% din tariful mesei pentru un adult. Pentru un copil peste 12 ani se va achita 50% din valoarea unui loc de cazare, cu pat suplimentar asigurat, iar masa se va achita la pretul stabilit pentru un adult.
Pentru pat suplimentar se achita 50% din valoarea locului in camera dubla.

 
 
 
 

 

 

 vouchere Romania